Insecten, open call kunstenaars

Affiche Christine Mooijer
Affiche Christine Mooijer

DE OPEN CALL IS GESLOTEN

 

Voor de expositie van de Waterlandse Kunstkring in de Grote Kerk van Monnickendam willen we kunstenaars en amateurs uitnodigen om 1 of 2 werken tentoon te stellen met het thema "Insecten".

 

De expositie vindt plaats van zaterdag 24 september t/m zondag 2 oktober, plus het weekend van 8 en 9 oktober. Er is steeds een kunstenaar aanwezig van de Waterlandse kunstkring en een suppoost van de kerk.

De maximum afmeting inclusief eventuele lijst van het werk is 20 x 20cm of voor ruimtelijk werk 20x20x20cm. Per persoon mag je maximaal 2 stuks inbrengen. De inschrijving is gesloten op 15 september.

 

Zorg dat je werk is voorzien van een deugdelijk ophangsysteem voor 2 dimensionaal werk, of het moet uit zichzelf stabiel kunnen staan of hangen bij 3d werk. Voorzie je werk van titel en naam kunstenaar op de achterkant om vergissingen te voorkomen.

Inschrijving gaat via het winkelmandje hieronder. De administratiekosten/ spijkergeld bedragen €2,50 per werk, we vragen geen commissie bij verkocht werk.

Vermeld bij je bestelling je naam, titel, maat en prijs van het werk. De prijs van je werk bepaal je zelf. Al het werk is te koop.

Als je nog niet weet wat je precies gaat maken laat je titel, maat en prijs open. Je geeft het dan op bij het inleveren.

 

Lever je werk in op de dag van de opening tussen 11 en 15 uur. Natuurlijk ben je zelf ook uitgenodigd op de feestelijke opening op zaterdag 24 september om 16 uur. Niet-verkocht werk haal je weer op op de dag van de sluiting, zondag 9 oktober om 16 uur.  De koper betaalt contant of met een tikkie direct aan de kunstenaar en neemt het werk direct mee, je krijgt dit geld op het ophaalmoment ook contant. We kunnen geen werk of geld opsturen of bewaren.

Het werk is niet door ons verzekerd, we bieden geen garantie, alles is op eigen risico.

 

LET OP: max 2 werken per kunstenaar, €2,50 per werk (dus max €5)!

 

Spijkergeld voor 1 werk (max 2 per kunstenaar)

Spijkergeld voor 1 kunstwerk maximaal 20x20x20cm met thema "Insecten"

€ 2,50

  • Uitverkocht